Vaše přání budou splněna

14.05.2013 10:24

V rámci Března - měsíce čtenářů jsme v knihovně na vás nastražily papíry s předepsanou větou začínající slovy: Chci, aby v knihovně... a vy jste měli doplňovat svá přání. Jeden papír čekal v oddělení pro dospělé a jeden v oddělení pro děti. Dospělí si skoro nic nepřáli, jejich paír zůstal čistý, ale zato děti měly přání spostu, a ta přání jim SPLNÍME! Kliknutím na obrázek se podívajte na svá přání.

Více stolů nebudeme kupovat, ale zařídili jsme to tak, že nabízené knižní novinky nebudeme vystavovat na dvou stolech, ale jen na jednom, takže vám přibude další volný stůl k sezení.

Pohodlná křesílka budou! A k nim také malý gauč. Takže těšte se.

... byly knížky podle třídy. Knížky již nyní jsou rozdělené podle věku na 3 kategorie. Na každé skříni nahoře je napsaný věk, pro který jsou zde uložené knihy určeny. Také na hřbetu každé knihy můžete najít označení věku, pro který je kniha nejvhodnější. To se skrývá za těmi čísly s lomítkem. Např. 1/1 říká, že se jedná o knihu z 1. skupiny (pro děti od 6 - 8 let) a ta druhá jednička jí zařazuje do skupiny pohádkových knížek. Kniha označená 2/3 říká, že je pro 2. věkovou kategorii (od 9 - 12 let) a 3 značí, že je to dobrodružná kniha. 

No, "...byla více paní Říhová" - nevím, co se tím přesně myslí?!? Já tu jsem přeci dost - denně od 8 - 16 hodin :-)

Křesla a gauč jsou již ve výrobě, prý vše máme očekávat do 10 dnů. Tak se pojďme těšit společně.